EVEN VOORSTELLEN

Anneke Lorsé is oprichtster en eigenaresse van Qwins Beauty&Supplies. Als Talitha's Nails&Face met een nagelstudio vanuit huis, is ze gestart met een Groothandel & Opleidingen voor Nagelstylisten,Wimperstyliste,Browartist.
Anneke geeft de opleidingen en workshops bij Qwins Beauty&Supplies en op locatie. Daarnaast is zij nog steeds werkzaam in de nagelstudio.  
Als Anneke niet achter haar nageltafel of behandelstoel zit of les geeft, kun je haar vinden in de groothandel/salon, waar zij de klanten hartelijk ontvangt met een bakje koffie en adviseert over de gewenste producten. 

 

Joyce Martens is gevestigd in onze salon op afspraak en werkzaam als Junior wimperstyliste en tevens rechterhand van Anneke. Je kunt bij haar terecht voor Wimperextensions,Epileren en als Joyce niet achter de behandelstoel zit dan helpt ze Anneke met de groothandel,webshop,Marketing.

Bij Qwins Beauty&Supplies kan je terecht voor diverse diensten waaronder:

  • Opleidingen Nagelstyling,Wimperstyliste,browartist.
  • Dealer/Verkooppunt Nagelproducten (Pronails, Metoenails, Diva, rebelian)
  • Dealer/Verkooppunt (CLLashes)
  • dealer/Verkooppunt (BrowTycoon) 
  • Nagel, Wimper, Wenkbrauw,Tattoo studio

 

GROOTHANDEL NAGELPRODUCTEN

Als Nagelstyliste (ook in opleiding) kun je alle producten voor het nagelvak aanschaffen bij Qwins Beauty&Supplies. 
In de salon/groothandel kun je terecht voor één van de producten. De merken hebben alles wat een nagelstyliste nodig heeft, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Natuurlijk staat kwaliteit ook garant voor deze merken.

Alle lessen en workshops Nagelstyling worden ook gegeven met de producten.
Het voldoet aan alle eisen die aan de productie van cosmetica gesteld kunnen worden. 

Je werkt met producten die veilig zijn voor jou en je klant.

Particuliere klanten kunnen ook terecht voor diverse producten 

GROOTHANDEL WIMPEREXTENSIONS, WENKBRAUW PRODUCTEN

Als Wimperstyliste,browartist (ook in opleiding) kun je alle producten voor het vak aanschaffen bij Qwins Beauty&Supplies.  We zijn vorig jaar gestart met het leveren voor deze doelgroep, en hebben alle basis benodigdheden op voorraad.
Bekende merken, goede kwaliteit.  Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe suggesties qua product inkoop.  Mis je iets, laat het ons dan weten. 

SALON

In de Salon kun je terecht voor het plaatsten en onderhouden van kunstnagels en natuurlijke hand- en nagelverzorging. Ook zijn er diverse producten te koop voor de particuliere klant, waarmee ze hun handen en nagels optimaal kunnen verzorgen.Ook in de salon kunt u terecht voor wimperextensions,henna brows.

Tevens zijn de producten/aftercare te bestellen via de webshop en te verkrijgen in de groothandel.

INFORMATIE / VRAGEN

Indien je informatie wilt over de services of opleidingen die Qwins Beauty&Supplies biedt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord en je bent altijd van harte welkom voor een persoonlijk gesprek waarbij je de gelegenheid krijgt om al je vragen te stellen.

Over ons

Adresgegevens:

Qwins Beauty & Supplies
Sint Walfriedstraat 52
4711VC Sint Willebrord

Tel:0633413547